Luchtgommen

Opzoek naar luchtgommen ?

luchtgommen stoelen luchtgommen bank luchtgommen dak luchtgommen deuren luchtgommen kast luchtgommen meubels luchtgommen stoelen luchtgommen tafel luchtgommen trap

Luchtgommen is een prima alternatief voor zandstralen . Als je kiest voor zandstralen wordt de ondergrond van het object vaak ook aangetast en dat is in sommige gevallen zeker niet de bedoeling. Ben je dus op zoek naar iets dat de voorgaande laklagen, vuiligheid of andere rotzooi op meubels kan verwijderen, zonder dat de basis wordt aangetast, dan is luchtgommen zeker een aanrader.

Luchtgommen Meubels

De reden dat luchtgommen minder aantast dan zandstralen is het feit dat de schuurmiddelen met minder kracht op de meubels wordt gespoten. Hierdoor heeft het ook een minder effect dan zandstralen. Verder wordt er gebruikt gemaakt van andere korrels dan bij zandstralen, er worden namelijk keramische korrels gebruikt. Ook deze hebben een minder effect op de meubels. Het is dus een ideale manier om voorzichtig het vuil en eventuele andere middelen die achter zijn gebleven eraf te schuren.

Een groot voordeel van luchtgommen is dat je op deze manier ook de moeilijke plekken schoon maakt. Bijvoorbeeld in kiertjes, waar je normaal niet zo makkelijk bij kunt. Je meubel wordt dus weer zo goed en schoon als nieuw. Als je eenmaal klaar bent, zie je het oorspronkelijke materiaal dat gebruikt is. Je kunt dan beginnen met het opknappen ervan. Dit is een ideale manier om je meubel voor te bereiden op het lakken ervan, aangezien je dan geen last meer hebt van eerdere materialen die op het meubel zijn gesmeerd. Het is dan ook zeker aan te raden om je meubels te luchtgommen voordat je de meubels weer gaat opknappen.

Wil je graag je meubels op een effectieve manier opknappen, zonder dat er kans is dat je meubels licht beschadigd raken? Dan is Luchtgommen wel iets vanwege het feit dat hier keramische korrels worden gebruikt die onder een minder hoge druk op de meubels worden gespoten.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Atelier JK. Alle Rechten Voorbehouden