Zandstralen

Opzoek naar zandstralen ?

zandstralen stoelen zandstralen bank zandstralen dak zandstralen deuren zandstralen kast zandstralen meubels zandstralen stoelen zandstralen tafel zandstralen trap

Zandstralen : dé methode om oude meubels nieuw leven in te blazen. Ontdek hoe we te werk gaan.

Zandstralen wint de laatste jaren razendsnel aan populariteit. Dat hoeft niet te verwonderen: momenteel zijn lichtbruine of lichtgrijze meubelen erg in trek in moderne interieurs en dat terwijl in veel huizen nog donker geverfde oude eiken of beuken tafels, kasten, deuren of trappen te vinden zijn. Deze meubelen hebben echter wel de tand des tijds doorstaan, en ze weggooien of verkopen zou zonde zijn. Manueel alles opschuren zou dan weer veel te veel tijd in beslag nemen.

Zandstralen biedt hier de oplossing. Op relatief korte tijd kan met zandstralen de oorspronkelijke houtkleur weer tevoorschijn getoverd worden. Onder hoge druk worden schuurmiddelen (zand of keramische deeltjes) tegen het houtoppervlak geblazen waardoor alle verf- en olielagen een voor een verdwijnen.

Zandstralen Atelier JK is gespecialiseerd in het doen heropleven van oude meubelen, deuren en trappen. Schakel ons in en tover uw interieur om naar een frisse, lichte en eigentijdse sfeer!

Zandstralen : hoe gaan we te werk?

Afplakken van de ruimte

Bij zandstralen komt heel wat stof kijken, dus een zeer goede afdekking van de ruimte waarin er gezandstraald wordt is van groot belang.

Zandstralen

Hoeveel tijd het zandstralen in beslag neemt, hangt af van het aantal lagen verf, olie of vernis. Vast staat dat het tientallen keren sneller gaat dan manueel schuren.

Opschuren en afwerken

We voorzien de gezandstraalde meubels van een gepaste afwerkingslaag. Meestal is dat een natuurlijke olie.

Het afplakken en zandstralen neemt in totaal gemiddeld 1 à 2 dagen in beslag; voor de afwerking komen daar nog enkele dagen bij omdat elke laag moet kunnen opdrogen.

Zandstralen prijs

De prijs van zandstralen is overal anders.Vul ons formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Interesse in de prijs? vraag een vrijblijvende prijsofferte aan!

Hout zandstralen met compressor

Hout zandstralen met compressor. Zo maak je de buitenkant van een woning of gebouw schoon toch? Dat is slechts een van de toepassingen waar zandstralen voor gebruikt wordt. Er is namelijk veel meer mogelijk met zandstralen. Ook binnenshuis zijn er talloze toepassingen. Zelfs voor kwetsbare objecten en voor decoratieve doeleinden zijn er manieren om te zandstralen.

Lees meer over hout zandstralen met compressor.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Atelier JK. Alle Rechten Voorbehouden