Zandstralen trap

Trap laten zandstralen ?

Opzoek naar Zandstralen trap ?

Maak van uw oude trap een eyecatcher in uw huis door ze te laten zandstralen. Ontdek de mogelijkheden.

zandstralen trap zandstralen trap zandstralen trap zandstralen trap zandstralen trap zandstralen trap

Hebt u ook zo’n oude donkerbruine trap, gemaakt van stevig hout en met mooie ornamenten, maar die niet meer van de tijd is? Dan moet u zeker zandstralen trap overwegen. Zandstralen is eigenlijk een snelle manier om hout te schuren. Door onder druk zand of een ander middel tegen het hout te schuren, worden alle verf-, olie- of vernislagen een voor een tot in de kleinste hoekjes en randjes verwijderd en verschijnt al snel de oorspronkelijke houtstructuur.

Zo bekomt u de lichtbruine of lichtgrijze tint die momenteel in de mode is, maar kunt u toch blijven genieten van de oorspronkelijke uitstraling en degelijkheid van uw houten trap. Het spreekt voor zich dat zandstralen trap een pak goedkoper uitkomt dan het steken van een nieuwe trap!

Zandstralen trap doet u echter beter niet zelf.

Het vergt speciale machines en kennis van zaken rond houtsoorten en straalmiddelen. Ook moet u op voorhand uw traphal helemaal afplakken, want zandstralen veroorzaakt heel wat stof.

Schakel beter Atelier JK in voor Zandstralen trap .

Onze medewerkers zijn specialisten in het vak en weten perfect welke druk, afstand tot het oppervlak en straalmiddelen het beste zijn voor uw specifieke project. Bovendien nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen om de overlast in huis zo beperkt mogelijk te houden.

Na het stralen kan de trap opnieuw opgeschuurd worden en daarna eventueel opnieuw behandeld worden met een olie of vernis.

Prijs zandstralen trap

De kostprijs voor zandstralen trap hangt af van het aantal treden en de balustrade. Benieuwd? Stuur ons een berichtje – wij bezorgen u zo snel mogelijk een offerte op maat!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Atelier JK. Alle Rechten Voorbehouden