Gevel zandstralen

gevel zandstralen

Wanneer de woning grijs en grauw is geworden door vervuiling en het weer in onze regio, kan een flinke opfrisbeurt een enorm verschil maken. Niet alleen voor het uiterlijk, maar ook voor de kwaliteit van de woning. De gevel zandstralen is een zeer effectieve en betaalbare wijze om de woning weer perfect in orde te maken aan de buitenzijde, met eveneens voordelen in het huis. En wanneer je de woning wilt verkopen kan de gevel zandstralen je zelfs geld opleveren!

Meer informatie over een gevel zandstralen vind je hier.

Hoe werkt een gevel zandstralen?

Elke gevel zal na verloop van tijd aangetast worden door luchtvervuiling, neerslag en andere zaken. De gevel zandstralen is dan een snelle, veilige, milieuvriendelijke en uiterst effectieve manier om de oude gevel weer terug in nieuwstaat te brengen. Met een sterke compressor en speciaal zand of een ander schurend middel wordt al het vuil van de gevel verwijderd zonder het metselwerk en de tegels te beschadigen. Die grijze sluier zal als sneeuw voor de zon verdwijnen. Vaak wordt de gevel zandstralen gecombineerd met andere werkzaamheden.

Gevel impregneren

Om de gevel na het zandstralen optimaal te beschermen is het verstandig om deze direct te laten impregneren. Dan wordt er een beschermende coating aangebracht die de gevel tot diep in het materiaal zal beschermen. Door deze werkzaamheden te combineren met de gevel zandstralen kun je geld besparen, en is de gevel voor lange tijd optimaal beschermd.

Gevel renovatiewerkzaamheden

gevel renoveren

Het is verstandig om naast de gevel zandstralen en de gevel impregneren ook de bouwkundige staat te controleren en waar nodig te verbeteren. Zo kan er voegwerk loslaten, of er zijn wellicht stenen die gescheurd zijn. Als dit soort mankementen niet tijdig worden hersteld kunnen ze voor toenemende schade zorgen, niet alleen aan de gevel maar ook in de woning. Zo kan water van buiten doordringen in de muren met als gevolg vochtplekken en schimmelvorming.

Gevel zandstralen, een goede investering

gevelrenovatie

De prijzen voor een gevel zandstralen variëren van pakweg 10 tot 15 euro per vierkante meter, omdat deze werkzaamheden vaak plaatsvinden in combinatie met andere werkzaamheden is het verstandig om een offerte op maat aan te vragen. De gevel renoveren kan bij een verkoop in de toekomst de prijs van de woning positief beïnvloeden. Naast het prachtige uiterlijk zal de gevel bouwkundig ook in optimale conditie zijn. Gun jouw huis ook een make-over en informeer vandaag nog naar de mogelijkheden en prijzen voor de gevel zandstralen, impregneren en renoveren.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Atelier JK. Alle Rechten Voorbehouden