Zandstralen prijs

Zandstralen  prijs

Vaak wordt er gevraagd wat de prijs voor zandstralen is, helaas is daar geen specifiek bedrag voor te noemen omdat het altijd werkzaamheden op maat betreft. De zandstralen prijs voor een gevel zal per vierkante meter anders zijn dan een houten trap zandstralen . Bij houten meubels zijn er ook andere tarieven van toepassing. Op deze pagina zullen we de verschillende diensten in het kort uitleggen, voor een vrijblijvende prijsopgave kunt je altijd contact opnemen.

Zandstralen zonder zand

Hoewel de verzamelnaam "zandstralen" heet, betreft het niet altijd zand. Zo kennen we bijvoorbeeld ook parelstralen op basis van kleine glasdeeltjes die egaal rond zijn. De korreldikte kan verschillen per project, dit zijn allemaal factoren die van invloed kunnen zijn op de zandstralen prijs . Uiteraard speelt de oppervlakte ook een rol, een gevel zandstralen zal per vierkante meter goedkoper uitvallen dan een houten trap in huis. Binnen zal de ruimte ook vooraf afgeplakt worden om stof in huis te voorkomen.

Afwerking na zandstralen

Er wordt niet altijd rekening gehouden met de mogelijkheden voor afwerking na het zandstralen . Bijvoorbeeld bij een gevel , die kun je na zandstralen impregneren om deze te beschermen tegen de diverse weersinvloeden. Het is ook mogelijk de voegen af te werken met knipvoegen, dit ziet er niet alleen mooier uit, het kan ook een positief effect hebben op de eventuele verkoopwaarde van de gevel. Dit zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de zandstralen prijs. Het kan zich lonen om na zandstralen het hout ook te laten impregneren, met name voor houten dat buitenshuis aangebracht is.

Zandstralen prijs opbouw

Gemiddeld gezien ligt het grootste deel van de kosten voor zandstralen in de arbeid. Wij werken met specialisten met veel kennis en ervaring waarbij alle houten objecten in veilige handen zijn. Goedkoop zandstralen door mensen zonder kennis van zaken kan heel duur uitvallen als het hout dusdanig wordt aangetast dat het onbruikbaar wordt. De straalmachines die we gebruiken zijn ook van belang, deze moeten nauwkeurig instelbaar zijn op het houten object dat behandeld wordt, met precies de juiste druk om het materiaal te reinigen zonder deze aan te tasten. De kosten voor het straalmiddel spelen uiteraard ook een rol, er zijn verschillende materialen die we gebruiken. Er kunnen honderden kilo’s straalmiddel gebruikt worden bij een project.

Transparante prijzen voor zandstralen

Wij houden niet van kleine lettertjes en onaangename verrassingen, daarom kunnen we hier geen standaard zandstralen prijs geven. We leveren gewoon aan elke klant en voor elke opdracht de juiste oplossing tegen een scherp tarief. Informeer daarom vrijblijvend naar onze prijzen voor zandstralen, we denken graag met je mee!

Zandstralen prijzen voor verschillende diensten

U kan een prijs offerte aanvragen voor de volgende verschillende zandstraal diensten:

  • prijs zandstralen meubels
  • zandstralen prijs m2
  • prijs zandstralen metaal
  • prijs zandstralen trap
  • zandstralen prijs per uur
  • prijs zandstralen gevel
  • zandstralen deuren prijs

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Atelier JK. Alle Rechten Voorbehouden