zandstralen kast

Opzoek naar zandstralen kast ?

zandstralen kast zandstralen kast

Zandstralen kast : een snelle en goedkope methode om uw interieur te doen heropleven!

Zandstralen kast is een zeer populaire vorm van renovatie. Het is immers een relatief goedkope manier om een interieur helemaal op te frissen. De geel, bruin of oranje geverfde of gelakte houten meubels van vroeger zijn passé, maar ze zijn wel van hoge kwaliteit en vaak heel mooi versierd. Door de verf weg te halen komt de originele houtkleur en -structuur weer naar boven en worden de meubels weer lichtbruin of lichtgrijs, wat heel wat frisser en moderner oogt.

Kast laten zandstralen

Door sierlijsten en ornamenten is manueel afschuren van de verf- en olielagen moeilijk of soms onmogelijk, maar dankzij de techniek van zandstralen kunnen zelfs de moeilijkst bereikbare plekken afgebleekt worden.

Na zandstralen kast wordt deze opnieuw gebeitst ter bescherming en voor een makkelijk onderhoud.

Zandstralen kast : welke meubels kunnen gezandstraald worden?

Zandstralen gebeurt het vaakst met harde houtsoorten van loofbomen zoals beuk en eik. Ook zachthout (bv. grenen) kan gezandstraald worden, maar de nerven van dat hout zullen iets verder uitgestraald worden en het effect zal iets ruwer zijn. Deze houtsoorten vereisen dan ook een aangepaste aanpak.

Bij Zandstralen Atelier JK weten we precies welk schuurmiddel (zand of keramische parels) onder welke druk en vanop welke afstand moeten gestraald worden voor het beste resultaat.

Zelf zandstralen kast is absoluut geen goed idee: als het hout te sterk gezandstraald is wordt het te poreus. Laat het beter over aan specialisten zoals Atelier JK.

Prijs zandstralen kast

Zin om uw interieur te laten heropleven? Zandstralen kast is alvast een onmisbaar onderdeel van uw renovatie. Het resultaat voelt aan als een volledig nieuw meubel, met dat verschil dat de kostprijs uiteraard veel lager is.

Contacteer Atelier JK voor een gratis en vrijblijvende prijsofferte!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Atelier JK. Alle Rechten Voorbehouden