Luchtgommen

Opzoek naar luchtgommen ?

luchtgommen stoelen luchtgommen bank luchtgommen deuren luchtgommen kast luchtgommen tafel

Luchtgommen is een prima alternatief voor zandstralen . Als je kiest voor zandstralen wordt de ondergrond van het object vaak ook aangetast en dat is in sommige gevallen zeker niet de bedoeling. Ben je dus op zoek naar iets dat de voorgaande laklagen, vuiligheid of andere rotzooi op meubels kan verwijderen, zonder dat de basis wordt aangetast, dan is luchtgommen zeker een aanrader.

Luchtgommen Meubels nieuw leven inblazen door ze te bewerken

De reden dat luchtgommen minder aantast dan zandstralen is het feit dat de schuurmiddelen met minder kracht op de meubels wordt gespoten. Hierdoor heeft het ook een minder effect dan zandstralen. Verder wordt er gebruikt gemaakt van andere korrels dan bij zandstralen, er worden namelijk keramische korrels gebruikt. Ook deze hebben een minder effect op de meubels. Het is dus een ideale manier om voorzichtig het vuil en eventuele andere middelen die achter zijn gebleven eraf te schuren.

Een groot voordeel van luchtgommen is dat je op deze manier ook de moeilijke plekken schoon maakt. Bijvoorbeeld in kiertjes, waar je normaal niet zo makkelijk bij kunt. Je meubel wordt dus weer zo goed en schoon als nieuw. Als je eenmaal klaar bent, zie je het oorspronkelijke materiaal dat gebruikt is. Je kunt dan beginnen met het opknappen ervan. Dit is een ideale manier om je meubel voor te bereiden op het lakken ervan, aangezien je dan geen last meer hebt van eerdere materialen die op het meubel zijn gesmeerd. Het is dan ook zeker aan te raden om je meubels te luchtgommen voordat je de meubels weer gaat opknappen.

Wil je graag je meubels op een effectieve manier opknappen, zonder dat er kans is dat je meubels licht beschadigd raken? Dan is Luchtgommen wel iets vanwege het feit dat hier keramische korrels worden gebruikt die onder een minder hoge druk op de meubels worden gespoten. Neem contact op met Atelier JK

meubels

Een van de meest gebruikte materialen om meubels van te maken is hout. Het is ook een erg divers materiaal waarmee meubels in alle mogelijke stijlen gemaakt kunnen worden. Of je nou houdt van een klassieke stijl met zware, geverniste houten meubels of van een wat modernere stijl met strakke gelakte meubels, het hout is het allemaal mogelijk. Houten meubels brengen warmte en sfeer met zich mee in de woonkamer. In de loop van de tijd zullen houten meubels gebruikssporen oplopen.

Lees meer over luchtgommen houten meubels

Trappen laten bewerken

luchtgommen trap

wanneer het een houten trap is die voorzien is van spijlen, krullen of andere details zal het een hele klus zijn, zoals het bekleden. Om een mooi glad eindresultaat te krijgen moet je namelijk alle kleine hoekjes schuren. Dat is een erg tijdrovende klus waarbij het ook nog maar de vraag is of je wel overal bij kunt. Schrikt dit je af maar wil je toch echt de trap een nieuw fris uiterlijk geven?

Lees meer over luchtgommen trap.

Wat is het en hoe kan je het laten doen?

wat is het

Waarschijnlijk zal je je mooie oude houten meubels weer in al hun oude glorie willen laten herstellen. Daarvoor kan tegenwoordig gebruik worden gemaakt van een nieuwe methode.

Lees meer over wat luchtgommen is.

wat kost het en wat is de prijs ervan?

wat is de prijs

Wanneer je op zoek gaat naar de kostprijs zal je al snel bij atelier JK terecht komen. Wij werken door middel van een offerte

Lees meer over wat luchtgommen kost.

Zelf doen ? Is dat een mogelijkheid

Ben je van plan je houten meubels weer een nieuw leven te geven door ze weer helemaal schoon te maken en te ontdoen van eventuele verflagen? Dan zijn er verschillende manieren om dat te doen.

Lees meer over luchtgommen zelf doen.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Atelier JK. Alle Rechten Voorbehouden