Zandstralen deuren

Opzoek naar zandstralen deuren ?

Fris uw interieur op door je oude deuren te laten zandstralen. Atelier JK is uw specialist!

zandstralen deuren zandstralen deuren

Waarom zandstralen deuren ?

Deuren hebben een grote invloed op de sfeer in uw living. Ze worden zeer vaak gebruikt en nemen een groot aandeel van de muuroppervlakte in. Hebt u een oude woning gekocht, dan vindt u er vaak donker gelakte eikenhouten of beukenhouten deuren die weliswaar nog in uitstekende staat zijn maar helaas niet meer van deze tijd. In plaats van ze te vervangen door dure nieuwe deuren, kan u er ook voor kiezen om ze te laten zandstralen.

Deuren laten zandstralen

Na het zandstralen komt de natuurlijke, veel blekere kleur van het hout weer boven. Dat oogt meteen een pak moderner en frisser. In combinatie met een nieuw likje verf aan de muren lijkt het alsof uw woning een totaalrenovatie onderging!

Bovendien is zandstralen deuren een zeer milieuvriendelijke oplossing. Er komen bij zandstralen geen chemische stoffen te kijken én spaar je hout uit, want je hoeft geen nieuwe deuren aan te kopen.

Zandstralen deuren : hoe pakken we het aan?

Deuren kunnen we uit de scharnieren halen en meenemen naar ons atelier om daar te zandstralen. Dat bespaart een hoop voorbereidingswerken om te vermijden dat het stof overal in huis verspreid wordt. Anderzijds kunnen de omkaderingen dan niet mee gezandstraald worden. U kan er ook voor kiezen om de deuren in ons atelier te laten zandstralen en de omkadering en plinten bij u thuis.

Zandstralen deuren : wat mag u verwachten?

Huurt u ons in om uw deuren te restaureren, dan mag u zeker zijn van een perfect egaal resultaat. De verf is volledig verdwenen, maar de details in het houtsnijwerk blijven intact.

Stofoverlast beperken we tot een minimum.

Na het zandstralen schuren we de deuren op en voorzien we ze van een nieuwe beschermingslaag in de vorm van een olie of vernis. Kleurloos of met kleur? De keuze is helemaal aan u.

Zandstralen deuren prijs ?

Interesse? Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Atelier JK. Alle Rechten Voorbehouden