Zandstralen keuken

Opzoek naar Zandstralen keuken ?

zandstralen keuken

Uw eiken of beuken keuken weer als nieuw? Zandstralen is de oplossing.

Zandstralen : u hebt er ongetwijfeld al van gehoord. Het is een snelle methode om donkere meubels lichter en dus ook moderner te maken. Maar had u al gehoord van zandstralen keuken ? Inderdaad: het is ook mogelijk om volledige keukens te zandstralen. Misschien hebt u een mooie, degelijke keuken uit massief beuk of eik, maar is de kleur niet meer van deze tijd. Zandstralen Atelier JK kan u helpen om de keuken te doen herleven, zonder dat het u stukken van mensen zal kosten.

Zandstralen keuken : hoe gaan we te werk?

Bij het zandstralen van keukens komt heel wat voorbereiding kijken. Ten eerste moet de ruimte leeggemaakt worden en de vloer en deuren perfect afgeplakt om overlast in de vorm van zand en stof te voorkomen tevens kan dit ook in hte atelier gebeuren.

Keuken laten zandstralen

Om te verzekeren dat alle meubels en lades dezelfde tint krijgen, halen we ze allemaal zoveel mogelijk uit elkaar om dan de onderdelen apart te zandstralen. Zo maken we deuren, lades en handvaten los om ze in ons atelier te zandstralen. De omkadering behandelen we ter plaatse.

Na het zandstralen schuren we de meubels op en geven we ze in overleg met u een gepaste behandeling. Zo krijgt het hout de nodige bescherming en kan u de keuken makkelijk met een vochtige doek schoonmaken.

De hele eiken keuken zandstralen neemt ongeveer een week in beslag.

Zandstralen keuken : het resultaat

Na de werken zult u uw eigen keuken nauwelijks meer herkennen! Enkele verdere kleine aanpassingen, zoals nieuwe handvaten, scharnieren en ladegeleiders maken het werk helemaal af.

Wenst u meer informatie over zandstralen keuken ? Vraag bij Atelier JK een gratis offerte.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Atelier JK. Alle Rechten Voorbehouden