Zandstralen houten trap

Opzoek naar zandstralen houten trap ?

Houten trap laten zandstralen

zandstralen houten trap houten trap laten zandstralen zandstralen houten trap zandstralen houten trap zandstralen houten trap

Een houten trap die veel karakter uitstraalt maar tegelijkertijd past bij uw moderne interieur? Laat uw houten trap zandstralen door Atelier JK.

Zandstralen houten trap : laat uw trap weer stralen!

Uw houten trap kan verouderd of versleten zijn, maar tegelijk ook een zekere klasse en karakter uitstralen waardoor het zonde is om die te vervangen. Goed nieuws: is uw trap van beukenhout of eikenhout, dan kunnen we die zandstralen .

Bij deze techniek "schuren" we onder hoge druk zanddeeltjes of keramische parels tegen het oppervlak van de trap en de leuningen, waardoor de verf loskomt. Het resultaat: uw trap krijgt haar oorspronkelijke bleke houtkleur terug en wordt weer als nieuw!

Manueel schuren zou onbegonnen werk zijn. Bovendien wordt het onmogelijk om details als sierstukken en sculpturen helemaal verfvrij te krijgen. Met zandstralen lukt dat wel.

Zandstralen houten trap : werkwijze

Hebt u besloten om uw trap te laten zandstralen, dan beginnen we eerst en vooral met het afplakken van de ruimte. Dat is belangrijk, want zandstralen maakt zeer veel stof.

Voor het zandstralen zelf werken we met gespecialiseerde machines. De druk, straalafstand en korrelgrootte van het zand of de keramische parels passen we aan naargelang het soort hout en de te verwijderen lagen verf of olie.

Let op: zandstralen houten trap doe je best alleen met hardhouten trappen (beuk of eik): zij kunnen de druk prima weerstaan. Met andere soorten hout, zoals grenen, loop je risico dat de nerven kapotgestraald worden. Deze vereisen dus een andere aanpak.

Na het zandstralen is het hout klaar voor een nieuwe beschermingslaag. We adviseren u over de beste producten naargelang uw gewenste finale kleur. Wij kunnen de laag voor u aanbrengen of u kan dat zelf doen.

Zandstralen houten trap Prijs

Interesse? Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Atelier JK. Alle Rechten Voorbehouden