Houten meubels luchtgommen Scherpenheuvel-Zichem

luchtgommen meubels Scherpenheuvel-Zichem

Een van de meest gebruikte materialen om meubels van te maken is hout. Het is ook een erg divers materiaal waarmee meubels in alle mogelijke stijlen gemaakt kunnen worden. Of je nou houdt van een klassieke stijl met zware, geverniste houten meubels of van een wat modernere stijl met strakke gelakte meubels, het hout is het allemaal mogelijk. Houten meubels brengen warmte en sfeer met zich mee in de woonkamer. In de loop van de tijd zullen houten meubels gebruikssporen oplopen. Zijn jouw houten meubels wel toe aan een opknapbeurt? Wil je ze netjes opfrissen en er weer als nieuw uit laten zien? Wellicht heb je ze eens een keer geverfd en wil je die verflaag graag weer verwijderen? Dan is het verstandig je te verdiepen in de nieuwe innovatieve restauratiemethode luchtgommen Scherpenheuvel-Zichem. Het luchtgommen van meubels wordt steeds vaker toegepast. Het is een effectieve, niet-ingrijpende manier om je meubels weer mooi te laten stralen.

Fijner dan zandstralen Scherpenheuvel-Zichem

Een manier om houtwerk te reinigen die waarschijnlijk wat beter bekend is is zandstralen. Het nadeel hiervan is dat het een vrij agressieve methode is waarbij nogal wat kracht komt kijken. Misschien is dat niet wat je wil voor jouw geliefde houten meubels. Bij het luchtgommen van meubels Scherpenheuvel-Zichem wordt een zachte luchtstroom op het hout geblazen. Deze luchtstroom is vermengd met een straalmiddel wat een soort masserende of gommende werking heeft. Op deze manier worden alle sporen van vervuiling van je meubels verwijderd. Het heeft ongeveer hetzelfde resultaat als wanneer je het meubelstuk schuurt. Je bent er alleen veel minder tijd mee kwijt dan met schuren.

Luchtgommen meubels Scherpenheuvel-Zichem heeft zo zijn voordelen

Luchtgommen Scherpenheuvel-Zichem is een uiterst geschikte methode om verf, beits of was van je meubels te verwijderen. Doordat er met luchtstralen gewerkt wordt, kan je zelfs het kleinste gaatje of hoekje zonder veel moeite bereiken. Dat maakt het een zeer efficiënte techniek.

In tegenstelling tot technieken waarbij water wordt gebruikt, is het bovendien een vele schonere manier van werken. Je hebt geen overlast van het water binnenshuis en ook het hout wordt niet nat. Daardoor is het houten meubelstuk makkelijker en sneller af te werken.

Luchtgommen Scherpenheuvel-Zichem biedt je de mogelijkheid om jouw meubels op een niet-agressieve manier te laten schoon maken. Er wordt niet gewerkt met agressieve chemicaliën, maar met lucht en keramische korrels. Bij het luchtgommen van meubels Scherpenheuvel-Zichem wordt gewerkt met een zo laag mogelijke druk zodat het hout niet kapot gemaakt wordt door de korrels. De vezels van het hout worden daardoor niet opengezet, zoals dat bij andere restauratietechnieken wel kan gebeuren. Deze manier van werken zorgt ervoor de nerfjes van het hout minder duidelijk zichtbaar zullen zijn. Je meubels zullen er daarom mooi glad en egaal uitzien.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Atelier JK. Alle Rechten Voorbehouden