Zandstralen Antwerpen

Opzoek naar zandstralen Antwerpen ?

Zandstralen Antwerpen: dé methode om oude meubels nieuw leven in te blazen. Ontdek hoe we te werk gaan.

zandstralen meubels Antwerpen

Zandstralen Antwerpen wint de laatste jaren razendsnel aan populariteit. Dat hoeft niet te verwonderen: momenteel zijn lichtbruine of lichtgrijze tafels, kasten, deuren of trappen te vinden zijn. Deze meubelen hebben echter wel de tand des tijds doorstaan, en ze weggooien of verkopen zou zonde zijn. Manueel alles opschuren zou dan weer veel te veel tijd in beslag nemen.

Zandstralen Antwerpen biedt hier de oplossing. Op relatief korte tijd de oorspronkelijke houtkleur weer tevoorschijn getoverd worden. Onder hoge druk worden schuurmiddelen (zand of keramische deeltjes) tegen het houtoppervlak geblazen waardoor alle verf- en olielagen een voor een verdwijnen.

Atelier JK is gespecialiseerd in het doen heropleven van oude meubelen, deuren en trappen. Schakel ons in en tover uw interieur om naar een frisse, lichte en eigentijdse sfeer!

Hoe gaan we te werk met zandstralen Antwerpen?

Afplakken van de ruimte

Er komt heel wat stof kijken, dus een zeer goede afdekking van de ruimte waarin er gezandstraald wordt is van groot belang.

Hoeveel tijd het in beslag neemt, hangt af van het aantal lagen verf, olie of vernis. Vast staat dat het tientallen keren sneller gaat dan manueel schuren.

Opschuren en afwerken

We voorzien de gezandstraalde meubels van een gepaste afwerkingslaag. Meestal is dat een natuurlijke olie.

Het afplakken en bewerken neemt in totaal gemiddeld 1 à 2 dagen in beslag; voor de afwerking komen daar nog enkele dagen bij omdat elke laag moet kunnen opdrogen.

zandstralen meubels Antwerpen vakkundig geregeld

Wilt u uw houten meubelstukken, zoals fijne tafels, comfortabele stoelen of fraaie antieke kasten een tweede leven geven, maar zien ze er nu nog niet zo fraai uit? Overweeg dan eens te kiezen voor het fijn zandstralen van meubels door de experts van Atelier JK. We hebben een ruime ervaring op het gebied van professioneel bewerken van vele houten en ook metalen objecten. Dit gebeurt door met een compressor keramische pareltjes, glaspareltjes of minerale zanddeeltjes over het object te verspreiden. Dit gebeurt onder grote druk, waardoor de oude lagen lak, beits of verf goed loslaten van het gehele meubelstuk. Het resultaat is een propere ondergrond die klaar is voor een nieuwe beschermlaag.

Kan zandstralen voor al mijn meubiliar?

Het heeft als groot voordeel dat in een korte tijd een zeer groot oppervlak kan worden gereinigd. Het is echter niet bij iedere houtsoort mogelijk om met hoge druk. Zachte houtsoorten vragen om een andere aanpak dan harde houtsoorten. Wilt u weten of het zandstralen meubels Antwerpen ook voor u een goede optie is, neem dan zeker en vast even contact met ons op.

Lees meer over behandelen meubels Antwerpen.

Traprenovatie middels zandstraling van de trap Antwerpen door Atelier JK

 trap Antwerpen

Je kent het vast wel van je huidige woning of je nieuwe klushuis: een houten trap die er door jaren van intensief gebruik steeds slechter uit komt te zien. De eens zo mooie verflaag begint zijn dekking te verliezen of is wellicht zelfs al grotendeels weggesleten. Dit is het ideale moment om een traprenovatie te laten uitvoeren. Met zandstralen trap Antwerpen heb je hiervoor de perfecte oplossing gevonden. Nu vraag je je misschien af: kan ik mijn trap niet gewoon schuren? Natuurlijk kan dat, alleen ben je dan wel zeer lang bezig en haal je met enkel schuren doorgaans geen compleet resultaat.

zandstralen trap Antwerpen is een methode waarbij een zandstraalcompressor met flinke kracht uiterste fijne zanddeeltjes of keramische pareltjes op het hout uitblaast. Hierdoor wordt alle vuiligheid, oude lak en verf moeiteloos van de houten trap verwijderd. Voor het gewenste resultaat laat je dit altijd doen door ervaren specialisten, zoals de medewerkers van Atelier JK. We zorgen eerst voor een goede bescherming van de rest van je woning, door de omgeving rond de trap goed af te plakken. Vervolgens maken we je houten trap als nieuw.

Lees meer over behandelen van trappen Antwerpen.

zandstraling van deuren Antwerpen

zandstralen deuren Antwerpen

Een oude en authentieke deur geeft ontzettend veel sfeer in werkelijk iedere soort woning, maar wat er dan wel aan kan schelen is dat de kleur u niet aanspreekt. Als het met de kwaliteit van de deur dan nog wel goed gesteld is en hij bijvoorbeeld is gemaakt van krachtig beukenhout of robuust eikenhout kan het zandstralen Antwerpen een uitstekende methode zijn om uw oude deur een nieuw leven te geven. Het zandstralen Antwerpen van uw deur zorgt ervoor dat de oorspronkelijke tint van het hout volledig terugkeert. Dit kunt u vervolgens mooi verven in een kleur die u aanspreekt. Wilt u de prachtige natuurlijk look van de houten deur zo houden, dan is lakken een fraaie optie.

Bij zandstralen deuren Antwerpen raden we te allen tijde aan om dit te laten uitvoeren door een ervaren bedrijf, zoals Atelier JK. Wij werken al jaren met het eiken deur zandstralen en ander houten meubilair en weten exact hoe we het mooiste resultaat kunnen verkrijgen. Bovendien beschikken we over een grote eigen werkplaats waar we het zandstralen deuren Antwerpen uitvoeren. Zo zit u niet in de rommel wanneer wij uw oude deur mooi voor u opknappen. zandstralen deuren Antwerpen prijs is altijd afhankelijk van diverse factoren. Vraag gerust een offerte bij ons aan!

Lees meer over behandelen deuren Antwerpen.

Metaal Antwerpen

Bij Atelier JK zit u op de juiste plek wanneer u uw metalen meubilair, machines of zelfs wagens wilt laten opknappen door middel van zandstralen metaal Antwerpen. Op deze manier wordt de verouderde en dikwijls lelijk geworden lak of verf van het metaal afgehaald en is het metalen oppervlak klaar voor een nieuwe ronde met een nette nieuwe laag verf of lak. Wellicht hebt u nu wat schrik dat door het zandstralen het metaal zal beschadigen, maar wees gerust. Het zandstralen werkt enkel op de verflaag of laklaag en tast het onderliggende metaal beslist niet aan. Onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van zandstralen metaal Antwerpen zorgt ervoor dat werkelijk iedere soort verouderde metaal er zienderogen van gaat opknappen.

Voor het zandstralen Antwerpen van kleine en grote metalen objecten

Voor het metaal Antwerpen hebben we de beschikking over een zeer ruime eigen werkplaats. Hierin is plaats voor het kleinste, maar zeker ook het grootste metalen object dat we middels zandstralen volledig kunnen herstellen. Bent u benieuwd wat het zandstralen van uw metalen machine, meubels of auto gaat kosten? Vraag ons dan gerust om meer informatie of om een passende offerte.

Lees meer over metaal Antwerpen behandelen.

Hout Antwerpen professioneel geregeld door Atelier JK

Een nieuwe kans en een nieuw leven voor al uw houten deuren, houten meubelstukken en houten sierlijsten? In de meeste gevallen is dit zeker mogelijk. Nu kunt u zelf aan de slag gaan met het zorgvuldig schuren van het gehele houten oppervlak, maar deze klus is ontzettend tijdrovend en arbeidsintensief. Bij Atelier JK laten we u daarom graag kennismaken met een zeer praktisch alternatief: zandstralen hout Antwerpen. Bij deze methode blaast een compressor onder hoge druk zand, keramische pareltjes of glaspareltjes tegen uw houten voorwerpen, waardoor het op een krachtige en razendsnelle manier wordt geschuurd. Zelfs de kleinste hoekjes en nerfjes worden hierbij bereikt, voor een 100% complete reiniging.

Volledige behandeling

Nadat het zandstralen hout Antwerpen is uitgevoerd op uw meubelstukken of voorwerpen voorzien we deze van een nette afwerklaag. In de meeste gevallen is olie hiervoor de ideale keuze. U kunt dus rekenen op een volledige behandeling van het hout. Hiermee kunt u vervolgens zelf weer aan de slag, bijvoorbeeld door er een mooie laag verf op aan te brengen in uw favoriete kleur. Contacteer ons direct voor een goede prijsindicatie of een offerte op maat.

Lees meer over behandelen van hout Antwerpen.

Prijs

Wanneer u uw houten meubels, houten trap, houten deuren of nog weer heel iets anders wilt laten doen snappen we dat u benieuwd bent naar de prijs hiervoor. Niemand staat immers graag voor verrassingen achteraf. De uiteindelijke zandstralen Antwerpen prijs is echter afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het te behandelen materiaal via zandstralen Antwerpen, de moeilijkheidsgraad van de werken en natuurlijk de oppervlakte. Uiteraard moet ook het arbeidsloon van onze professionele en zeer vakkundige zandstralers mee worden berekend in de prijs. Wilt u na het zandstralen Antwerpen de behandelde oppervlakte ook netjes laten afwerken, met bijvoorbeeld impregneermiddel of sierlijke voegen? Dan telt ook dit mee voor de uiteindelijke prijs.

Prijs per m2

Om een goede indicatie te kunnen geven van de prijs per m2 raden we u aan om een prijs offerte bij ons aan te vragen. Hierin wordt precies het te behandelen object omschreven en is ook de totale oppervlakte aangegeven en vindt u de prijs zoals wij die voor deze klus hebben opgesteld. We houden er niet van om u te veel te laten betalen en dus kunt u altijd rekenen op een schappelijke en zeer nette zandstralen prijs bij Atelier JK.

De prijs van zandstralen Antwerpen is overal anders.Vul ons formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Interesse in de prijs? vraag een vrijblijvende prijsofferte aan!

Wat gebruik je het best ?

Hout zandstralen met compressor. Zo maak je de buitenkant van een woning of gebouw schoon toch? Dat is slechts een van de toepassingen waar het voor gebruikt wordt. Er is namelijk veel meer mogelijk. Ook binnenshuis zijn er talloze toepassingen. Zelfs voor kwetsbare objecten en voor decoratieve doeleinden zijn er manieren om dit tedoen.

Lees meer over hout behandelen met compressor.

 bank Antwerpen  dak Antwerpen  kast Antwerpen  stoelen Antwerpen

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Atelier JK. Alle Rechten Voorbehouden