keukenrenovatie

Atelier JK voor je keukenrenovatie

Bij Atelier JK kan je terecht voor allerlei klussen in huis. Als het maar te maken heeft met het opknappen van hout, kunnen wij je overal mee helpen. Of het nou gaat om het opknappen van een mooie houten kast, het schoonmaken van je houten vloer of de verf van je houten trap verwijderen, wij kunnen je het allemaal. Een van onze specialiteiten is de renovatie van de keuken. Voor het opvragen van een offerte kan je altijd contact met ons opnemen. We maken afspraken over de uit te voeren werkzaamheden en we kunnen aan de slag.

Je oude keuken opknappen

Wanneer jij een verouderde keuken in je huis hebt, kan je twee dingen doen. Ten eerste kan je ervoor kiezen om de oude keuken te vervangen door een nieuwe. Dan moet de oude keuken gesloopt worden en waarna de nieuwe gemonteerd kan worden. Maar er is ook een tweede optie. Een veel goedkopere optie. Denk eens na over een keukenrenovatie. Op die manier bespaar je veel geld, want een renovatie van de keuken is altijd goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe. Maar niet alleen dat, als de keukenrenovatie deskundig wordt aangepakt, zal je hem niet meer terug kennen en lijkt het net of je een nieuwe keuken hebt. Het karakter van je oude keuken blijft bewaard, maar wordt alleen in een moderner jasje gestoken. Wat ook erg handig is voor je apparatuur is dat die gewoon op zijn eigen vertrouwde plek kan blijven staan. Je hoeft dus niet te wennen aan een hele nieuwe indeling.

Werkwijze bij renovatie keuken

Als wij beginnen aan de renovatie van de keuken, zullen we ten eerste al het houtwerk ontdoen van de oude verf of vernis. Dit doen we door middel van zandstralen. Dit is een veel effectievere en vooral veel snellere methode dan het met de hand schuren van het houtwerk. We zullen ter plaatse de vaste houten delen zandstralen. Om het werk voor ons effici├źnter te maken kunnen de losse delen, zoals de kastdeurtjes, mee naar ons atelier genomen worden. Wij kunnen het zandstralen daar doen. Het voordeel voor u is dat u minder overlast van de renovatie ervaart. Bij het zandstralen van de keuken wordt het houtwerk geschuurd door er met hoge druk een mengsel van lucht met schuurmateriaal, zoals zandkorrels of keramische parels, tegenaan te stralen. De oude verflagen zal in een mum van tijd verdwijnen waardoor het oorspronkelijke blanke hout weer bloot komt te liggen. Bij het zandstralen van de keuken komt veel stof vrij, dus het is belangrijk dat alle deuren en de vloer goed worden afgeplakt. Zo blijft het beschermd tegen eventuele beschadigingen en bovendien scheelt het in het opruimen wanneer het zandstralen klaar is.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest