Trap renoveren Heusden-Zolder

trap renoveren Heusden-Zolder

De levensduur van een trap in huis kan erg lang zijn, meerdere generaties en huiseigenaren kunnen gebruik maken van dezelfde trap, mits deze op de juiste wijze is gemaakt van degelijke materialen. Daarom is een trap renoveren Heusden-Zolder de juiste keuze, hiermee verleng je de levensduur van de bestaande trap, terwijl je toch de woning een compleet ander uiterlijk kunt geven. Een trap zandstralen Heusden-Zolder is een uitstekende manier om de trap weer in de originele staat te herstellen, en in veel gevallen zelfs beter te maken. Waar moet je bij een houten trap renoveren Heusden-Zolder rekening mee houden? Je leest het op deze pagina, of neem direct contact met ons op voor een specifiek antwoord op al jouw vragen.

Beginnen met de traprenovatie Heusden-Zolder

traprenovatie Heusden-Zolder

Allereerst zal er gekeken worden naar de huidige staat van de trap. Moet er bijvoorbeeld oude stoffering verwijderd worden? Of zijn er beschadigingen aan het houtwerk? Bij trappen die gelakt zijn kan de verf middels zandstralen eerst volledig kaal worden gemaakt alvorens een nieuwe trapbekleding te leggen. Wellicht is stoffering niet eens nodig.

Mogelijkheden voor trap renovatie Heusden-Zolder

Er zijn bij een houten trap renoveren Heusden-Zolder verschillende mogelijkheden zoals:

De laatste optie, het zandstralen van de trap is vaak een goede start van een trap renoveren Heusden-Zolder waarbij deze weer zo goed als nieuw wordt. Omdat de trap meestal van degelijk hardhout is gemaakt kan de toplaag, bijvoorbeeld verf, met zandstralen Heusden-Zolder vakkundig verwijderd worden. Sommige mensen kiezen er vervolgens voor om de trap in natuurlijke staat te houden. Het is ook mogelijk om de trap te beitsen of over te schilderen, dit hangt af van de persoonlijke voorkeur. Door zandstralen op de trap toe te passen zal beits of lak beter hechten wat de duurzaamheid van de beschildering aanzienlijk kan verlengen.

Trap renoveren Heusden-Zolder zonder overlast

Sommige trappen zijn in de hal geplaatst, soms bevindt de trap zich in de woonruimte. Bij de trap zandstralen komt er veel stof vrij, wanneer de ruimte vooraf goed afgeplakt wordt is dat geen enkel probleem. Daarom is het voornaamste aspect bij renovatie trappen Heusden-Zolder de communicatie tussen klant en aannemer. Wees duidelijk in de wensen, en luister naar het advies van de specialist. Wellicht zijn er mogelijkheden waar je niet eerder aan gedacht hebt. Door de oude trap te renoveren Heusden-Zolder kun je nog veel langer genieten van een trap die weer als nieuw lijkt te zijn, informeer direct naar alle mogelijkheden en prijzen.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Atelier JK. Alle Rechten Voorbehouden