Trap renoveren Houthalen-Helchteren

trap renoveren Houthalen-Helchteren

De levensduur van een trap in huis kan erg lang zijn, meerdere generaties en huiseigenaren kunnen gebruik maken van dezelfde trap, mits deze op de juiste wijze is gemaakt van degelijke materialen. Daarom is een trap renoveren Houthalen-Helchteren de juiste keuze, hiermee verleng je de levensduur van de bestaande trap, terwijl je toch de woning een compleet ander uiterlijk kunt geven. Een trap zandstralen Houthalen-Helchteren is een uitstekende manier om de trap weer in de originele staat te herstellen, en in veel gevallen zelfs beter te maken. Waar moet je bij een houten trap renoveren Houthalen-Helchteren rekening mee houden? Je leest het op deze pagina, of neem direct contact met ons op voor een specifiek antwoord op al jouw vragen.

Beginnen met de traprenovatie Houthalen-Helchteren

traprenovatie Houthalen-Helchteren

Allereerst zal er gekeken worden naar de huidige staat van de trap. Moet er bijvoorbeeld oude stoffering verwijderd worden? Of zijn er beschadigingen aan het houtwerk? Bij trappen die gelakt zijn kan de verf middels zandstralen eerst volledig kaal worden gemaakt alvorens een nieuwe trapbekleding te leggen. Wellicht is stoffering niet eens nodig.

Mogelijkheden voor trap renovatie Houthalen-Helchteren

Er zijn bij een houten trap renoveren Houthalen-Helchteren verschillende mogelijkheden zoals:

De laatste optie, het zandstralen van de trap is vaak een goede start van een trap renoveren Houthalen-Helchteren waarbij deze weer zo goed als nieuw wordt. Omdat de trap meestal van degelijk hardhout is gemaakt kan de toplaag, bijvoorbeeld verf, met zandstralen Houthalen-Helchteren vakkundig verwijderd worden. Sommige mensen kiezen er vervolgens voor om de trap in natuurlijke staat te houden. Het is ook mogelijk om de trap te beitsen of over te schilderen, dit hangt af van de persoonlijke voorkeur. Door zandstralen op de trap toe te passen zal beits of lak beter hechten wat de duurzaamheid van de beschildering aanzienlijk kan verlengen.

Trap renoveren Houthalen-Helchteren zonder overlast

Sommige trappen zijn in de hal geplaatst, soms bevindt de trap zich in de woonruimte. Bij de trap zandstralen komt er veel stof vrij, wanneer de ruimte vooraf goed afgeplakt wordt is dat geen enkel probleem. Daarom is het voornaamste aspect bij renovatie trappen Houthalen-Helchteren de communicatie tussen klant en aannemer. Wees duidelijk in de wensen, en luister naar het advies van de specialist. Wellicht zijn er mogelijkheden waar je niet eerder aan gedacht hebt. Door de oude trap te renoveren Houthalen-Helchteren kun je nog veel langer genieten van een trap die weer als nieuw lijkt te zijn, informeer direct naar alle mogelijkheden en prijzen.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Atelier JK. Alle Rechten Voorbehouden