Wat kost luchtgommen?

Wat kost luchtgommen?

Wanneer je op zoek gaat naar de kostprijs van luchtgommen zal je al snel bij atelier JK terecht komen. Wij werken door middel van een offerte. Je bespreekt met ons welk soort houtwerk of welk type meubel je gereinigd wilt hebben en ook geef je aan hoe groot het project zal zijn. Aan de hand van deze informatie zal een offerte worden opgesteld waarin we duidelijk aangegeven wat de kosten van het project zullen zijn.

Voordelig voor grote projecten

Heb je bij jouw thuis een groot houten project dat moet worden opgeknapt, zoals bijvoorbeeld een grote kast, de vloer of de trap, en heb je maar een beperkt budget? Dan is het wellicht een goed idee om contact met ons op te nemen om de betreffende kast, trap of de vloer voor je te luchtgommen. In tegenstelling tot het plaatsen van een nieuwe trap of het kopen van een nieuwe kast ben je met luchtgommen een stuk voordeliger uit. Het object wordt helemaal hersteld in zijn originele staat van blank hout. Alle verf, beits, olie of was laagjes worden tot in de kleinste hoekjes verwijderd zodat de natuurlijke houtkleur weer tevoorschijn komt. Na afloop lijkt het dan ook net of je een nieuwe houten kast of trap in huis hebt.

Natuurlijk kan je het meubelstuk of de trap naar jouw eigen wensen na behandelen zodat hij weer perfect past bij jouw woonstijl. Zelfs wanneer je ervoor zou kiezen om het te voorzien van een nieuw laagje verf, is het verstandig om te beginnen met het weghalen van alle eerdere verflagen. Je begint dan weer bij de basis, bij het onbewerkte blanke hout. Voor welke afwerking je ook kiest, wanneer je direct op de basis kan werken zal alle nieuwe behandeling veel beter blijven zitten. Je nieuwe verflaag zal er langer mooi blijven uitzien en hoeft dus ook minder snel weer opnieuw behandeld te worden. Op de lange termijn zal dit ook weer gunstig zijn voor de kosten.

Geringe kostprijs luchtgommen

Wanneer je kiest voor luchtgommen in plaats van een andere houtrestauratie techniek, kan je er vanuit gaan is dat luchtgommen over het algemeen een lager kostenplaatje met zich mee zal brengen. Het gaat immers veel sneller en efficiënter waardoor onze deskundige medewerkers er vrij snel mee klaar zullen zijn. Daardoor hoeven er dus minder werkuren in rekening gebracht te worden. Voor het luchtgommen van kleinere houten objecten zoals bijvoorbeeld meubelstukken hoeft er niet per se op locatie gewerkt te worden. Het meubelstuk kan naar ons atelier vervoerd zodat het daar kan worden bewerkt. Wij kunnen dat wat efficiënter en sneller werken en dat draagt op zijn beurt weer bij aan een gunstige kostprijs van luchtgommen. Wanneer er houtwerk bij jouw thuis moet worden behandeld met luchtgommen, kan je de kosten besparen door zelf zoveel mogelijk voorbereidingswerk te doen. Je kan met onze vakman duidelijke afspraken hierover maken, zodat je precies weet wat je moet doen.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest